Het ibis Budget hotel is uitstekend gelegen in het centrum van de badstad. Het bevindt zich op een steenworp van de winkel- en wandelstraten en op wandelafstand van het strand en de jachthaven. Bovendien situeert het hotel zich net naast het station, dat een rechtstreekse verbinding heeft met een aantal grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel. Naast het hotel bevindt er zich een openbare parkeerplaats voor wie met de wagen komt. Net voor het hotel, op het Leopold III plein, stopt de kusttram. Dit is de ideale manier om naburige badsteden zoals Knokke en Oostende te ontdekken.

Alle kamers in het hotel zijn voorzien van een dubbelbed, grote flatscreen tv, eigen badkamer, afzonderlijk regelbare airconditioning en verwarming.

Investeren in een hotelkamer in het Ibis hotel Blankenberge betekent zorgeloos genieten van een extra inkomen. De uitbating van uw kamer en het hotel wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in 90% van de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Bovendien kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Geniet van een zorgeloze investering aan de Belgische Kust, waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Gegevens

: Kerkstraat 120, Blankenberge
: IBB-project
:
Van € 128 000
tot € 139 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Horeca TK/IBB/K1.16 - - € 128 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Andere
Solitaire vakantiewoningen
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed