Wat is er nog beter dan een investering waar u zelf van kunt genieten?

Wanneer u investeert in een hotelkamer in het ibis Budget Oostende Airport hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Het ibis budget Oostende Airport ligt op 5 minuten van de internationale luchthaven Oostende-Brugge en op 300 meter van de tramhalte. Met de tram sta je in minder dan 15min in een van de meest bruisende badsteden van de Belgische Kust. Oostende biedt vele restaurants, bars en winkels aan alsook iconische hoogtepunten zoals de Sint Petrus kerk, Fort Napoleon en het Mercator schip. Indien u eerder de rust verkiest, bevinden het strand van Middelkerke en het natuurgebied Raversijde zich op een steenworp. Hier kunt u volledig ontspannen en genieten van prachtige natuurwandelingen.

De hotelkamer is uitgerust met een dubbel bed en een eigen badkamer met douche. verder heeft deze kamer ook een flatscreen televisie, een minibar en een airco.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel bevinden zich nog in de groeifase.

Geniet zorgeloos van uw investering aan de Kust!

Gegevens

Adres:Kalkaertweg 4/K107, Oostende
Referentie:TK/IBIS/K107
Vraagprijs:€ 115.000/totaal
Type:Hotel
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Meer interessante panden voor u!