8300 Knokke-Heist
Vraagprijs: € 142 000

Omschrijving

Investeren in een hotelkamer in het Ibis hotel Knokke-Heist betekent zorgeloos genieten van een extra inkomen. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Het ibis Budget hotel is uitstekend gelegen net buiten het centrum van de stad. Het bevindt zich op 5 minuten van de winkel-wandelstraten en op 10 minuten van het strand. Bovendien situeert het hotel zich dicht bij het station, dat een rechtstreekse verbinding vormt met een aantal grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel.

De exploitatiefase van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel zitten nog maar in de groeifase.

Geniet van een zorgeloze investering, waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Algemeen

Adres:Knokke-Heist
Referentie:TK/0085/DM/20/07
Vraagprijs:€ 142.000
Type:Hotelkamer
Beschikbaar vanaf:Bij akte

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.:nvt

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen  met u contact opnemen zodra mogelijk. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Secured By Bricks