Het ibis Budget Oostende Airport, op slechts 5 minuten van de internationale luchthaven Brugge-Oostende, is een ideale tussenstop voordat u naar uw vakantiebestemming vertrekt. Blijft u in België? Profiteer dan van het strand van Oostende of Middelkerke en geniet van de comfortabele kamers met gratis WiFi en een onbeperkt ontbijtbuffet. Het hotel ligt op een steenworp van het strand en is gemakkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (de kusttram).

Oostende biedt vele restaurants, bars en winkels en ligt aan de Belgische kust met iconische hoogtepunten zoals de Sint Petrus kerk, Fort Napoleon en het Mercator schip. De prachtige historische stad Brugge is ook een bezoek waard en ligt op 40 km met de auto.

Wanneer u investeert in een hotelkamer in het ibis Budget Airport hotel, geniet van een 100% zorgeloze investering dankzij het professionele team dat instaat voor de uitbating en verhuur van uw kamer. Op die manier hoeft u enkel te genieten van de extra opbrengsten die u krijgt. Bovendien kan u zelf ook gebruik maken van uw hotelkamer.


Gegevens

: Kalkaertweg 4 B, Oostende
: IBA-project
:
Van € 115 000
tot € 142 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Horeca TK/IBIS/K107 - - € 115 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed