Deze gemeubelde Holiday Suite bevindt zich op de Zeedijk van Blankenberge, tussen het casino en de jachthaven. Dankzij deze centrale ligging bevindt u zich binnen wandelafstand van zowel het centrum, als de wandel- en winkelstraten, het strand en het station.

Bij een investering bij Holiday Suites hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

De suite beschikt over een living met terras, een aparte slaapkamer met een stapelbed. Verder is deze kamer voorzien van een badkamer met douche. Dit is een ideale investering voor gezinnen die buiten het seizoen ook eens willen genieten van hun investering aan zee.

Deze suite heeft ook bewezen opbrengsten gegenereerd. Zo is er een jaarlijkse bruto-opbrengst van € 7735. Met andere woorden dus de ideale investeren als combinatie voor eigen gebruik en opbrengsten!

Gegevens

Adres:Zeedijk 96-801, Blankenberge
Referentie:TK/0134/TB/22/08
Vraagprijs:€ 249.000
Type:Appartement

Indeling

Slaapkamers:1
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed