Wanneer u investeert in een studio bij Holiday Suites Westende hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw vakantiesuite wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het vakantiepark, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Deze suite beschikt over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aan de inkom bevindt er zich een slaaphoek met stapelbed voor 3 personen. In de living is er een uitklapten voorzien. Aansluitend aan de woonruimte is er ook een terras. De ideale plaats voor een heerlijk ontbijt. Verder is de studio ook voorzien van airco en wifi.

De suite bevindt zich op wandelafstand van het strand. Het is ook de ideale uitvalbasis om andere badsteden aan de kust te ontdekken. De tram brengt u in nog geen 20 minuten naar de naburige badstad Nieuwpoort.

De residentie Duinenzicht is gelegen op loopafstand van het strand en de gezellige boulevard van Westende. In de omgeving zijn er tal van leuke restaurants en cafés te vinden. Ook zijn er verschillende winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Kortom, dit pareltje in residentie Duinenzicht is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust en een zorgeloze investering!

Gegevens

Adres:Vakantiestraat 3/HS137, Westende
Referentie:TK/DZ/HS137
Vraagprijs:€ 115.000/totaal
Type:Appartement
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Andere
Overdruk solitaire woning
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):C
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed