Profiteer bij deze investering van de voordelen van de maritieme omgeving. Dankzij de vaste contracten die het project heeft met verschillende havenbedrijven, bent u zeker dat er steeds een vaste bezetting is binnen in uw suite.. Bovendien wordt uw Holiday Suite uitgebaat door een professioneel team, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. U kan door een formule ook steeds zelf genieten van uw, of een gelijkwaardig, eigendom en van de bijkomende faciliteiten.

De Holiday Suites in Zeebrugge situeren midden in de maritieme omgeving van Zeebrugge. Dit is dus de perfecte verblijfplaats voor de vele expats die in de haven werken. De suites bevinden zich bovendien op wandelafstand van het centrum. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze suite beschikt over een slaapkamer met dubbelbed en een slaaphoek met stapelbed, een badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. De kamer is verder ook uitgerust met wifi, een flatscreen tv en airconditioning. Het beschikt over een terras waar er genoten kan worden van de frisse zeelucht.
Het complex zelf beschikt verder over verschillende faciliteiten. Zo is er voldoende parkeermogelijkheid, een buiten- en binnenzwembad, sauna, een restaurant en een bar. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.

Gegevens

Adres:Kustlaan 101-VT/437, Zeebrugge
Referentie:TK/ZB/FIII/VT437
Vraagprijs:€ 196.000
Type:Appartement
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):  D
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Downloads

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge € 196 000
Business flat met 2 aparte slaapkamers en slaaphoek in Holiday Suites Zeebrugge (6p)