Bij een investering in een hotelkamer in het ibis De Panne hotel hoeft u zich van de verhuring niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Hotel ibis De Panne is uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Het bevindt zich op een steenworp van de winkel-wandelstraten en op loopafstand van het strand. Bovendien situeert het hotel zich op 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, . Komt u met de auto? Dan beschikt u over parkeermogelijkheden bij het hotel net naast het hotel is er ook nog een parking.

De kamers zijn voorzien van hardhouten vloeren, een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche, een haardroger en een toilet. Handdoeken worden verstrekt.

Geniet van een zorgeloze investering waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Gegevens

Adres:Zeelaan 2/307, De Panne
Referentie:TK/IDP/K307
Vraagprijs:€ 100.000/totaal
Type:Hotel
Vraag meer info

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld