Oostende is een prachtige stad aan de Belgische kust en trekt jaarlijks veel toeristen. Voor wie op zoek is naar een comfortabele verblijfplaats, is er een ruim aanbod aan bemeubelde hotels en horecagelegenheden.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige brasserie, een trendy cocktailbar of een chique restaurant, in Oostende vind je het allemaal. De stad staat bekend om haar uitgebreide culinaire aanbod en je kunt er dan ook terecht voor zowel lokale specialiteiten als internationale gerechten.

Maar ook wie op zoek is naar een hotelkamer met alle comfort, zal in Oostende zeker vinden wat hij zoekt. Er zijn tal van hotels met bemeubelde kamers die voorzien zijn van alle nodige faciliteiten. Denk aan een comfortabel bed, een badkamer met douche of bad, een minibar en wifi.

Bovendien is Oostende een ideale uitvalsbasis om de rest van de Belgische kust te verkennen. Vanuit de stad kun je gemakkelijk de tram nemen richting andere badplaatsen zoals Blankenberge, De Haan of Knokke-Heist. Maar ook wie liever de natuur opzoekt, kan terecht in de nabijgelegen duinen en bossen.

Kortom, wie op zoek is naar een aangename en comfortabele verblijfplaats aan de Belgische kust, hoeft niet verder te zoeken dan Oostende. Met haar uitgebreide aanbod aan bemeubelde hotels en horecagelegenheden, is de stad de perfecte bestemming voor een geslaagde vakantie.

Gegevens

Adres:Kalkaertweg 4/K107, Oostende
Referentie:TK/IBIS/K107
Vraagprijs:€ 115.000/totaal
Type:Hotel
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Niet meegedeeld

Meer interessante panden voor u!