U wil investeren in een opbrengsteneigendom aan zee waar u van tijd tot tijd zelf eens gebruik van kunt maken?
Dan is dit deze hotelkamer perfect voor u. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom.

U koopt deze hotelkamer met erfpacht op de grond en u laat uw kamer verhuren door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatie opbrengsten die u per kwartaal ontvangt. Verder betaalt u jaarlijkse een canon. Dit bedrag kan u als kost inbrengen in uw personenbelasting.

Het hotel bevindt zich op een toplocatie binnen deze bruisende badstad. Het strand, het casino als de winkelstraten bevinden zich op minder dan 250m van het hotel. Oostende heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan deze drie troeven. De badstad biedt talloze restaurants, bars en winkels aan alsook vele iconische hoogtepunten zoals de Sint Petrus kerk, Fort Napoleon en het Mercator schip. Al deze zaken bevinden zich op wandelafstand van het hotel. Het is de ideale locatie om te genieten van een vakantie aan de zee. Tevens bevindt de internationale luchthaven van Oostende zich op slechts 5 km van het hotel.

Het hotel beschikt over moderne, comfortabele kamers met koelkast, kluis, flatscreen tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. Het restaurant biedt een seizoensgebonden menu. Ontmoet vrienden, familie of collega's in de loungebar. verder is er ook gratis wifi beschikbaar in het volledige hotel.

Dit is een hotel die al een aantal jaar goed draait en bewezen bezettingen en opbrengsten heeft. Indien u meer informatie hierover wilt kan u steeds contact opnemen met onze vastgoedadviseur.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de kust.

Gegevens

Adres:Leopold II laan 20-K228, Oostende
Referentie:TK/MO/K228
Vraagprijs:€ 145.000/totaal
Type:Hotel
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):  D
Erfgoed:Geïnventariseerd erfgoed

Meer interessante panden voor u!

Oostende € 145 000
Hotelkamer aan de internationale luchthaven van Oostende