De Haan, is beroemd om zijn stranden, zijn duinen en zijn mooie boulevard op de dijk om heerlijk te wandelen en te genieten van de zeebries. Indien u wenst te investeren in een opbrengsteigendom aan zee, waar u van tijd tot tijd zelf eens gebruik kunt van maken, is deze hotelkamer zeker iets voor u.

Uw hotelkamer wordt uitgebaat door een professioneel team in samenwerking met Accor, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel. Zo kan u zorgeloos genieten van uw investering aan de kust.

Elke kamer is uitgerust met een dubbel bed, een eigen badkamer met douche, een flatscreen en een minibar. Bovendien kan u genieten van de verschillende faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het prachtige buitenzwembad of de rustige loungebar. Verder situeert dit hotel zich op minder dan 5 minuten wandelen van het strand en zit u midden tussen de prachtige natuur waar u heerlijk kunt gaan wandelen.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de kust!

Gegevens

Adres:Wenduinesteenweg 136/109, De Haan
Referentie:TK/0135/TB/22/08/website
Vraagprijs:€ 120.000
Type:Kamer
Canon: € 1 588

Indeling

Slaapkamers:1
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:nvt
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Meer interessante panden voor u!