De Haan, is beroemd om zijn stranden, zijn duinen en zijn mooie boulevard op de dijk om heerlijk te wandelen en te genieten van de zeebries.
Indien u wilt investeren in een opbrengsteigendom aan zee waar u van tijd tot tijd zelf eens gebruik kunt van maken, is deze hotelsuite zeker iets voor u.

Uw hotelsuite wordt uitgebaat door een professioneel team in samenwerking met Accor, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel. Zo kan u zorgeloos genieten van uw investering aan de kust.

Elke kamer is uitgerust met een dubbel bed, een eigen badkamer met douche, een flatscreen en een minibar. Bovendien kan u genieten van de verschillende faciliteiten van het hotel zoals bijvoorbeeld het prachtige buitenzwembad of de rustige loungebar. Verder situeert dit hotel zich op minder dan 5 minuten wandelen van het strand en zit u ook net naast prachtige natuur waar u heerlijk kunt gaan wandelen.

De exploitatie van dit hotel is nog maar enkele jaren geleden begonnen, dus dit wilt zeggen dat het rendement volop in de groeifase zit.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de kust!

Gegevens

Adres:Wenduinesteenweg 136-111, De Haan
Referentie:TK/0086/DM/20/08/website
Vraagprijs:€ 135.000
Type:Kamer
Canon: 1631,72 in 2020

Indeling

Slaapkamers:1
Badkamers:Ja
Toiletten:Ja
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:Nvt
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Meer interessante panden voor u!

De Haan € 135 000
Pakket van 3 parkings te koop bij het ibis De Haan hotel