Bij een investering in een hotelkamer in het ibis De Panne hotel hoeft u zich van de verhuring niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Hotel ibis De Panne is uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Het bevindt zich op een steenworp van de winkel-wandelstraten en op loopafstand van het strand. Bovendien situeert het hotel zich op 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, . Komt u met de auto? Dan beschikt u over parkeermogelijkheden bij het hotel net naast het hotel is er ook nog een parking.

De kamers zijn voorzien van hardhouten vloeren, een bureau, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche, een haardroger en een toilet. Handdoeken worden verstrekt.

Geniet van een zorgeloze investering waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Gegevens

Adres:Zeelaan 2-314, De Panne
Referentie:TK/0135/TB/22/08/website
Vraagprijs:€ 137.000
Type:Kamer
Canon: 1 638 in 2020
Erfpacht/Opstal: Erfpacht

Indeling

Slaapkamers:1
Vraag meer info Ontvang de gratis brochure

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:nvt
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed