Uw hotelsuite wordt uitgebaat door een professioneel team in samenwerking met Accor, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw of een gelijkwaardige eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel.

Het Radisson BLU Balmoral ligt in de bossen van Spa, naast de Koninklijke Golfclub des Fagnes. De accommodatie ligt op 12 km van het legendarische circuit van Spa-Francorchamps. De luchthaven Spa-La Sauvenière bevindt zich op 7 km afstand. De Thermen van Spa liggen op 2 minuten rijden van het Radisson BLU Balmoral.

Verder biedt het hotel een binnenzwembad en een sauna, gratis WiFi. Het restaurant Entre Terre & Mer biedt diverse vlees- en visspecialiteiten, begeleid door wijnen uit de privécollectie. Het Radisson BLU Balmoral serveert een uitgebreid ontbijt met pannenkoeken, fruit en yoghurt. Het Balmoral Wellnesscentrum biedt een gratis hamam, een sauna, een fitnessruimte en een zwembad. Tegen een toeslag kunt u er genieten van verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

De kamers hebben elk een flatscreen-tv met kabelzenders, luxe bedden en een moderne badkamer. Ze bieden designinterieurs en grote ramen met uitzicht op de groene omgeving.

Geniet zorgeloos van uw investering!

Gegevens

Adres:Avenue Léopold II 40-2.52, Spa
Referentie:TK/0136/TB/22/08/website
Vraagprijs:€ 139.000
Type:Kamer
Canon: € 1455,37 in 2020
Erfpacht/Opstal: Erfpacht
Vraag meer info Ontvang de gratis brochure

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld