Profiteer bij deze investering van de voordelen van haven van Zeebrugge. Dit is een 100% zorgeloze investering waarbij uw suite verhuurd en uitgebaat wordt door het professionele team van Holiday Suites. Op die manier hoeft u zich van niks aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardig, eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel.

De Holiday Suites in Zeebrugge situeren midden in de maritieme omgeving van Zeebrugge. Dit is dus de perfecte verblijfplaats voor de vele expats die in de haven werken. De vaste contracten met de verschillende internationale bedrijven zorgen ervoor dat er steeds een vaste bezetting is. De suites bevinden zich bovendien op wandelafstand van het centrum. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze suite beschikt over een aparte slaapkamer met dubbelbed, een slaaphoek, een zetelbed in de living en badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. De suite is verder ook uitgerust met wifi, een flatscreen tv en airconditioning. Het beschikt over een terras waar er genoten kan worden van de frisse zeelucht. Het complex zelf beschikt verder over verschillende faciliteiten. Zo is er voldoende parkeermogelijkheid, een buiten- en binnenzwembad, sauna, een restaurant en een bar. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de Kust!

Gegevens

Adres:Kustlaan 99/HS115, Zeebrugge
Referentie:TK/ZB/FII/HS115
Vraagprijs:€ 166.000/totaal
Type:Vakantiewoning
Vraag meer info

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge € 166 000
Vakantieverblijf voor 5 personen in het maritieme Zeebrugge
Zeebrugge € 166 000
Praktische parkeerplaatsen te koop in hotel Ibis te Zeebrugge