Wanneer u investeert in een studio bij Holiday Suites Westende hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw vakantiesuite wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het vakantiepark, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Deze suite beschikt over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aan de inkom bevindt er zich een slaaphoek (3p). In de living bevindt er zich nog een zetelbed voor 2 personen. Aansluitend aan de living is er een terras voorzien. Verder is de studio ook voorzien van airco en wifi.

De residentie Duinenzicht is gelegen op loopafstand van het strand en de gezellige boulevard van Westende. In de omgeving zijn er tal van leuke restaurants en cafés te vinden. Ook zijn er verschillende winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De suite bevindt zich op wandelafstand van het strand. Het is ook de ideale uitvalbasis om andere badsteden aan de kust te ontdekken. De tram brengt u in nog geen 20 minuten naar de naburige badstad Nieuwpoort.

Kortom, dit pareltje in residentie Duinenzicht is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust en een zorgeloze investering!

Gegevens

Adres:Vakantiestraat 3, Westende
Referentie:TK/DZ/model/website_Essential
Vraagprijs:€ 115.000
Type:Woning
Vraag meer info

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld

Meer interessante panden voor u!

Westende € 115 000
Vakantiesuite in Holiday Suites Westende met slaapkamer en zetelbed (4p)
Westende € 115 000
Vakantiesuite in Holiday Suites Westende met 2 slaaphoeken (5p)