Profiteer bij deze investering van de voordelen van de maritieme omgeving. Dankzij de vaste contracten die dit project heeft met verschillende havenbedrijven, bent u zeker dat er steeds een vaste bezetting is binnen het project en in uw suite.. Bovendien wordt uw Holiday Suite uitgebaat door een professioneel team, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Bovendien kan u steeds zelf genieten van uw suite wanneer u maar wilt.

De Holiday Suites in Zeebrugge situeren midden in de maritieme omgeving van Zeebrugge. Dit is dus de perfecte verblijfplaats voor de vele expats die in de haven werken. De suites bevinden zich bovendien op wandelafstand van het centrum. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze suite beschikt over een 2 aparte slaapkamers met dubbel bed, een stapelbed in een slaaphoek, een badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. De kamer is verder ook uitgerust met wifi, een flatscreen tv en airconditioning. Het beschikt over een terras waar er genoten kan worden van de frisse zeelucht.

Het complex zelf beschikt verder over verschillende faciliteiten. Zo is er voldoende parkeermogelijkheid, een buiten- en binnenzwembad, sauna, een restaurant en een bar. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de Kust!

Gegevens

Adres:Kustlaan 101-438/F III, Zeebrugge
Referentie:TK/0142/KR/23/01
Vraagprijs:€ 220.000
Type:Woning
Canon: € 2 641.52 in 2023
Erfpacht/Opstal: Erfpacht

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:1
Toiletten:Ja
Keuken:1 m² - Kitchenette, Ingericht met toestellen
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:Niet van toepassing
Stedenb. vergunning:Ja
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Downloads

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge € 220 000
Vakantieverblijf voor 5 personen in het maritieme Zeebrugge