8300 Westkapelle
Vraagprijs: € 154 500

Omschrijving

Bij een investering in een hotelkamer in het Ibis Budget Knokke-heist hoeft u zich van de verhuring niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Hotel bis Budget hotel is gelegen net buiten het centrum van de stad. Het bevindt zich op een 5 minuten van de winkel-wandelstraten en op 10min van het strand. Bovendien situeert het hotel zich dicht bij het station, dat een rechtstreekse verbinding voorziet naar grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel. Komt u met de auto? Dan beschikt u over parkeermogelijkheden aan het hotel. Alle kamers zijn voorzien van flatscreen-tv en airconditioning.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel zitten nog maar in de groeifase.

Geniet van een zorgeloze investering waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Algemeen

Adres:Westkapelle
Referentie:TK/0029/KR/18/09
Vraagprijs:€ 154.500
Type:Studio
Beschikbaar vanaf:Bij akte
Bouwjaar:2018

Indeling

Kamers:1
Slaapkamers:1

Informatieplicht

EPC Certificaat Nr.:nieuwbouw

Neem vrijblijvend contact op

Wij zullen  met u contact opnemen zodra mogelijk. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Secured By Bricks