Contacteer ons

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Secured By Bricks

Wittenonnenstraat 4
8400 Oostende
Belgium
tel: +32 059 212 212 

BE 0502.780.494
info@sbbimmo.be
 

Openingsuren

Wij werken op afspraak.

BIV nummer 507.921
Ondernemingsnummer BTW-BE 0502.780.494
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)
Vastgoedmakelaar-bemiddelaar België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV - Lid BIV - Lid CIB

Team

Dit zijn de personen die voor u klaar staan:

Karl Roelstraete

Karl Roelstraete

Karl Roelstraete is bestuurder en heeft de dagelijkse leiding van het kantoor. Afgestudeerd in 1980 als Bachelor Bouw. Hij is vastgoedmakelaar met biv 507 921. Als deskundige in bouwzaken is hij ingeschreven in het nationaal register van gerechtsdeskundigen met het nummer EXP 2210384.
Dynamisch, volhardend, meer dan 35 jaar werkervaring.

 

Inschrijven voor de Secured By Bricks Nieuwsflash

Subscribe

* indicates required

SBB gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@sbbimmo.be. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Secured By Bricks