Partners Secured by Bricks

Maak hieronder kennis met de verschillende partners waar Secured by Bricks mee samenwerkt voor de uitbating van de verschillende projecten. 

Belgian Coast Hotels

Het Belgian Coast Hotels netwerk is het overkoepelende orgaan voor de uitbating van 10 verschillende kusthotels, franchised door Accor. De hotels spreiden zich van Knokke-Heist tot in De Panne. De organisatie is gericht op enerzijds consumenten en gaat op een innovatie en proactieve manier op zoek naar zakelijk cliënteel. Op die manier gaat men bedrijfscontracten gaan afsluiten die belangrijk zijn voor constante inkomsten. Dankzij deze nauwe samenwerking tussen de verschillende hotels, geniet men van heel wat voordelen. Bovendien is er voor elk budget een hotel te vinden binnen de groep.

ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
ibis: comfortabele 3-sterrenhotels
ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels

Holiday Suites

Holiday Suites maakt deel uit van een van de grootste toeristische groepen van België op vlak van vakantiewoningen, vakantieparken en vakantieverblijven. Het bedrijf werd opgericht in 2011 en is intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers op de Belgische markt.

Het concept is wat Holiday Suites uniek maakt. Wanneer je een vakantiesuite aankoopt, hoef je verder zelf niets meer te doen op vlak van verhuur en onderhoud! Het team van Holiday Suites zal zelf alles onder handen nemen. Zo zorgen ze er via verschillende partners voor dat de vakantieverblijven verhuurd worden. Ze hebben contracten met verschillende bedrijven, zijn aanwezig op de belangrijkste platformen (Booking.com, ...) en maken in house reclame naar toeristen. Op die manier voorzien ze een zo hoog mogelijk bezettingspercentage en verhuurprijs om zo veel mogelijk opbrengsten uit te betalen aan de eigenaars. Als eigenaar kan je, via een op voorhand afgesproken formule, ook steeds zelf gebruik maken van jouw verblijf.

Accor Live Limitless

Als merknaam voor de verschillende hotels wordt er vaak gekozen om samen te werken met de groep Accor. Dit omwille van verschillende redenen. De belangrijkste reden is dat de groep Accor DE marktleider is in de wereld in de hotelsector. Hierdoor geniet de groep van heel wat voordelen zoals een grote naamsbekendheid, knowhow, loyaliteitsprogramma, efficiëntie en professionaliteit.

Met meer dan 778.000 kamers, 5300 hotels en 55 hotelmerken op 6 continenten en in 120 landen, is Accor echt de topspeler in de hotelwereld. Accor innoveert bovendien permanent in haar verschillende merken om nog beter te beantwoorden aan de verwachtingen en behoeften van haar business- en leisure klanten. In totaal werken er meer dan 230.000 mensen voor de verschillende Accor merken.