Droom je al langer van een vakantieverblijf op de Zeedijk? Wil je wakker worden met een adembenemend zicht? Dankzij Holiday Suites Blankenberge is het mogelijk om te investeren in vastgoed met de ideale combinatie: eigen gebruik én extra opbrengst. Dankzij de professionele uitbating hoef je niet te zoeken naar huurders wanneer je zelf niet in jouw vakantieverblijf kan zijn. Holiday Suites Blankenberge biedt je de ideale blend tussen zorgeloos genieten van zon, zee, strand en het jaarlijkse bewezen rendement.

Holiday Suites Blankenberge is een uniek renovatieproject. De volledig vernieuwde vakantiesuites hebben een grote upgrade gekregen naar hedendaagse normen. Je kan dus zelf genieten van een volledig vernieuwde suite en ook de uitbating krijgt hierdoor een boost, want het spreekt voor zich dat een nieuw vakantieverblijf veel sneller en tegen een hogere prijs kan verhuurd worden.

Het project bevindt zich op een absolute toplocatie aan de Belgische Kust. Het is gelegen op de Zeedijk van Blankenberge tussen de jachthaven en het Casino van Blankenberge. Dit allemaal op wandelafstand van de winkelstraten en het centrum van de badstad. Het project is makkelijk bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de eigen wagen.

Gegevens

: Zeedijk 96, Blankenberge
: HSB-project
:
Van € 165 000
tot € 240 000
Units: 3
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):B
Overstromingskans gebouw (G-score):B
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed