Wanneer u investeert in een vakantieverblijf bij Holiday Suites Jabbeke hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het project, die driemaandelijks worden uitbetaald. Bovendien kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

De vakantieverblijven beschikken steeds over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aansluitend aan de woonruimte is er ook een terras. De ideale plaats voor een heerlijk ontbijt. Verder zijn de verblijven ook voorzien van airco en wifi.

De nieuwe vakantieverblijven van Holiday Suites, voor 2 tot 6 personen, zijn gesitueerd op het mooie recreatiepark ‘Klein Strand’, vlak naast de zwemvijver.Het mooie Jabbeke heeft naast het recreatiepark Het Klein Strand nog veel meer te bieden. Dankzij z’n strategische ligging is de stad namelijk de perfecte uitvalsbasis om het beste van West-Vlaanderen te ontdekken! Jabbeke ligt op slechts 9 minuutjes rijden van Oostende, de Koningin der Badsteden, en op 20 minuten van Brugge.

Gegevens

: Varsenareweg 29, Jabbeke
: HSJ-project
:
Van € 168 000
tot € 168 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Appartement TK/IBIS/HS006 - - € 168 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed