Investeren in een vakantieverblijf in Holiday Suites Nieuwpoort betekent zorgeloos genieten van een extra inkomen. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het project, die driemaandelijks worden uitbetaald. Bovendien kan u zelf genieten van uw eigendom.

In Holiday Suites Nieuwpoort, een prachtig gebouw in de typische Nieuwpoort New-England stijl, ligt vlak bij de jachthaven van Nieuwpoort. Je kan kiezen tussen vakantieverblijven van 2 tot en met 7 personen. Elk verblijf is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer met flatscreen televisie en een balkon. En dat is niet alles... In Nieuwpoort kan je genieten van een heerlijk binnenzwembad en wellnessfaciliteiten.

Het strand ligt op slechts 10 minuten rijden. Brugge ligt op 33 km van ibis Styles Nieuwpoort en Oostende is op 15 km afstand te vinden. De IJzertoren en het attractiepark Plopsaland liggen beide op 13 km van de accommodatie. De internationale luchthaven Brussel Airport ligt op 1,5 uur rijden van Holiday Suites Nieuwpoort.

Gegevens

: Brugsesteenweg 41, Nieuwpoort
: HSN-project
:
Van € 190 000
tot € 220 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Appartement TK/HSNII/206 - - € 190 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed