Ideale verblijfplaats voor expats of een dichtbij-vakantie

De moderne verblijven in Zeebrugge zijn de perfecte omgeving voor elke zakelijke trip of als vakantieverblijf. Hier versmelten business en ontspanning met vergaderzalen, wellnessfaciliteiten en een fitness binnen handbereik. Dankzij de zuidgerichte terrassen van de verblijven kan je langs de ene kant genieten van het zicht op de binnentuin met verwarmd buitenzwembad en aan de andere kant van de indrukwekkende wereldhaven van Zeebrugge.

De omgeving

De business suites liggen centraal in Zeebrugge, vlak bij het strand en middenin een van de grootste havens van Europa. De honderden bedrijven die hier zijn gelegen genereren een grote bezoekersstroom, vooral van zakelijke expats, wat zorgt voor een enorm aantal potentiële huurders van de Business Suites. De haven blijft ook steeds verder uitbreiden, waardoor nog meer bedrijven er zich vestigen en er een steeds grotere stroom aan expats wordt aangetrokken. Dit heeft dan ook enkel een positief effect op de verhuur van onze Business Suites.

Investeren in business suites

Dankzij z'n zorgeloze karakter biedt een investering in business suites het perfecte alternatief voor een investering in klassiek vastgoed. Je hoeft dan ook niet zelf in te staan voor de verhuur én je krijgt niet te maken met de problemen van klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand bijvoorbeeld. De professionele verhuurpartner Holiday Suites neemt de volledige uitbating op zich, waardoor dit een investering zonder kopzorgen is waar jij als klant enkel hoeft te genieten van jouw extra opbrengsten.

Gegevens

: Kustlaan 99, Zeebrugge
: HSZ-project
:
Van € 149 000
tot € 240 000
Units: 4
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed