Dit nieuwe hotel ligt vlak bij de Franse grens. 79 kamers ingericht volgens het nieuwste design van ibis. Het hotel ligt 2 km van het grootste pretpark in België, Plopsaland, vlak bij het strand van De Panne, maar ook dicht bij de kusttram die rijdt tussen De Panne en Knokke.

Hotel ibis De Panne ligt in het centrum van badplaats De Panne, waar het leven in het teken van de zee staat. Leer de oceanische kunstcollectie van Paul Simpelaere kennen in het Cultuurhuis De Scharbiellie. Voor gezellig shoppen of het nuttigen van een drankje heeft het centrum van De Panne vele winkels en terrasjes. Liever actief? Ga dan eens strandzeilen. Voor een wandeling door de duinen biedt natuurreservaat De Westhoek een prachtige gelegenheid.

Wanneer je een hotelkamer aankoopt in Ibis de Panne, dan investeer je in vastgoed met een professionele uitbating. Jouw kamer wordt steeds voor jou verhuurd wanneer je er zelf niet bent. Dit zorgt ervoor dat het een 100% zorgeloze investering wordt, waarbij je niet te maken hebt met de problemen van klassiek vastgoed. Bovendien kan je 45 dagen per jaar zelf gebruik maken van jouw eigen suite aan de Belgische Kust.

Gegevens

: Zeelaan 2, De Panne
: IDP-project
:
Van € 140 000
tot € 140 000
Units: 2
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Horeca TK/IBIS/K108 - - € 140 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed