Helaas, dit project is uitverkocht!

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Strijk neer in het ibis Styles in Kortrijk. Het hotel ligt nabij de Kortrijk XPO in het rustige, groene bedrijvenpark Kennedy Park. Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto en beschikt over een grote parkeerplaats. Een ideale locatie voor allerlei zakelijke evenementen. Er is een uitgebreid ontbijtbuffet en het restaurant is de perfecte locatie om uw zakenpartners uit te nodigen voor een heerlijke lunch.

Het ibis Styles Kortrijk Expo ligt dicht bij de afrit van de E7, op 300 meter van Kortrijk XPO en op circa 2 km van het centrum van de stad. Lille ligt op slechts 15 minuten van het hotel en binnen 30 minuten bent u in Brugge of Ieper.

Wanneer u investeert in een hotelkamer in ibis Styles Kortrijk, geniet u van een zorgeloze investering met bewezen opbrengsten. Dankzij de professionele partner hoeft u zelf helemaal niets te doen. Uw kamer wordt steeds voor u verhuurd wanneer u er zelf geen gebruik van maakt. U deelt mee in 90% van de netto winst die driemaandelijks wordt uitbetaald.

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten