Of u nu het strand of de vele winkels in Nieuwpoort wilt bezoeken, bij ibis Styles Nieuwpoort kan het allemaal. Drie woorden die ibis Styles Nieuwpoort het beste omschrijven: modern, design en comfort. Het hotel heeft een binnenzwembad, sauna met extra infraroodlampen, hamam en gratis WiFi. Geniet in de zomer of lente van heerlijke drankjes of snacks in de Harbour bar of op het terras.

Geniet van een oase van rust aan de Belgische kust. Een combinatie van design en comfort aan het witte zandstrand van Nieuwpoort. Verken de lokale vismarkt, de vele winkels en de Euromarina-haven. ibis Styles Nieuwpoort, de perfecte locatie voor een ontspannen reis.

Wanneer u investeert in het ibis Styles Nieuwpoort hotel, geniet u van een professionele uitbating van uw kamer door een ervaren team onder franchise van Accor. Dit in combinatie met het eigen gebruik van uw kamer zorgt ervoor dat het de perfecte investering is aan de Kust. Bovendien deelt u mee in 90% van de winst van het hotel die driemaandelijks wordt uitbetaalt.

Geniet zorgeloos van uw vastgoedinvestering!

Gegevens

: Brugse Steenweg 41, Nieuwpoort
: ISN-project
:
Van € 120 000
tot € 159 000
Units: 3
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/

Type

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Gebied met verblijfrecreatie
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed