Het ibis Styles Zeebrugge hotel bevindt zich in het hart van de haven van Zeebrugge en biedt uitzicht op de haven en de zee. Geniet van een verblijf met uw gezin in een van de Standard suites of in de Familie suites voor grote gezinnen.

Het hotelproject beschikt over heel wat faciliteiten waar u als gast en als eigenaar gebruik van kan maken. zo is er zowel een buiten- als binnenzwembad aanwezig, een sauna, hammam, fitness, bar en restaurant en ondergrondse parking. Bovendien is dit hotel zowel B2B als B2C gericht. Dit betekent dat er het hele jaar door bezetting is door de vaste contracten met de verschillende internationale bedrijven uit de wereldhaven van Zeebrugge. Daarbij komt dan ook nog het B2C gedeelte van mensen die op reis komen naar de Belgische Kust.

Hotel ibis Styles Zeebrugge ligt op loopafstand van het themapark Seafront Zeebrugge en het strand. Aan een verblijf in havenstad Zeebrugge kan een havenrondvaart zeker niet ontbreken. Het hotel ligt nabij de N34, welke naar de bekende Belgische badplaatsen leidt. Bezoek in Blankenberge (4 km) het Sealife Centre Belgium, het Serpentarium en waag er een gokje in Casino Blankenberge.

Wanneer je investeer in ibis Styles Zeebrugge geniet je van een 100% zorgeloze investering dankzij het professionele team. Deze staan in voor de verhuur van jouw kamer wanneer je er zelf niet bent. Verder geniet je hier van de combinatie tussen zakelijk toerisme, dankzij de vaste contracten met de verschillende havenbedrijven, en het kusttoerisme. Bovendien kan je steeds zelf 45 dagen genieten van jouw eigen hotelkamer aan de Kust.

Gegevens

: Kustlaan 99, Zeebrugge
: ISZ-project
:
Van € 140 000
tot € 210 000
Units: 2
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/

Op verdieping

/

Type

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Woongebied
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):  D
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed