Mercure Blankenberge vormt de tweede fase in de grote opwaardering van de stationsbuurt in Blankenberge. Een hotelkamer kopen in Mercure Blankenberge, brengt je dus niet alleen op, het blaast de stadswijk van Blankenberge ook nieuw leven in. De wereldwijd bekende Mercure Hotels zijn uniek in hun aanbod. Ieder hotel is volledig ondergedompeld in de geschiedenis van haar omgeving en ademt de unieke sfeer van de buurt uit. Dit is niet anders bij het Mercure Blankenberge hotel. De service van de gerenommeerd hoteluitbater onder de franchise van Accor gecombineerd met het asymmetrische design van architect Marc Corbiau zorgt ervoor dat Mercure Blankenberge een waar luxeproject is.

De omgeving

Het hotel ligt in de gouden driehoek: Knokke – Blankenberge – Brugge. Daarbij maakt Mercure deel uit van het ambitieuze stationsproject in Blankenberge. Een enorm vernieuwd complex waar onder andere ook het station, moderne appartementen en parkeerplaatsen toe behoren. Dat maakt dat het Mercure Blankenberge hotel aan de toegangspoort van de stad ligt. Daarnaast vindt het hotel ook een groot publiek bij het zomerse kusttoerisme, de miljoenen jaarlijkse passanten en de expats van de nabije haven van Zeebrugge. Het hotel bevindt zich op wandelafstand van het strand en van de winkelstraat.

Wanneer u investeert in een hotelkamer in Mercure Blankenberge, hoeft u helemaal zelf niets te doen. De kamer wordt voor u verhuurd door een professionele uitbater met jaren ervaring. Bovendien kan u steeds zelf 45 dagen per jaar genieten van uw eigen hotelkamer. Als kers op de taart bevindt er zich in het hotel een rooftopzwembad met een panoramisch zicht over de stad Blankenberge. U deelt mee in 90% van de winst van het hotel die driemaandelijks aan u wordt uitbetaald.

Geniet zorgeloos van een investering aan de Belgische Kust

Gegevens

: Koning Leopold 3 plein 17, Blankenberge
: MB-project
:
Van € 175 000
tot € 175 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Horeca TK/MB/K218 - - € 175 000

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige vergunning:Ja
Voorkooprecht:Ja
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenbouwkundige bestemming:Andere
Solitaire vakantiewoningen
Dagvaarding en herstelvordering:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):C
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed