Gelegen in de bossen van de Belgische Ardennen is het Radisson Blu Balmoral Hotel, Spa het perfecte landelijke toevluchtsoord, net buiten de stad. Binnen een paar minuten bent u bij de beroemde thermaalbronnen van Les Thermes de Spa of staat u op de golfbaan van de Royal Golf Club des Fagnes. Ga daarna weer lekker terug naar uw comfortabele hotelkamer of suite met een eigentijds interieur en bewonder de prachtige en groene omgeving, op deze uitnodigende plek vlak bij Spa in België.

Geniet van de authentieke regionale keuken in Entre Terre & Mer, het restaurant in het hotel, en ga daarna naar de L'Entre Temps Bar voor een cocktail of een spelletje snooker. U voelt zich een vip in het Balmoral Wellness Center in het hotel in Spa, dankzij een massage, schoonheidsbehandeling of Turks bad, na aan uw conditie te hebben gewerkt in het fitnesscenter. Gaat u op zakenreis naar Spa? Onze naar wens in te richten vergaderruimtes hebben een natuurlijke uitstraling en bieden ruimte voor bijeenkomsten tot 250 deelnemers.

Wanneer u investeert in een hotelkamer in het hotel, geniet u van een zorgeloze vastgoedinvestering met bewezen opbrengsten. Dankzij het professionele team hoeft u zich van niets aan te trekken. Zij zorgen voor de verhuur van uw kamer aan de beste prijzen wanneer u er zelf geen gebruik van maakt.

Geniet zorgeloos van jouw vastgoedinvestering!

Gegevens

: Av. Léopold II 40, Spa
: Spa-project
:
Van € 139 000
tot € 139 000
Units: 1
Vraag meer info

Mogelijkheden binnen dit project

Aantal slaapkamers

/
Type Ref. Opp. Slpk. Prijs
Geen resultaten
Kamer TK/0136/TB/22/08/website - - € 139 000

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld