Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in


Deze functionele studio beschikt over een ruime en lichtrijke living en een ruim terras met zicht op de binnentuin waar u ook gebruik kan van maken. Verder is de studio voorzien van een keuken, badkamer, toilet en een opklapbed voor twee personen verborgen in een kast.

De ondergrondse parking maakt geen deel uit van de prijs en kan aangekocht worden voor 32.500 euro.
Zo hoeft u zich nooit meer druk te maken over het vinden van een parkeerplaats wanneer u naar de kust komt!

Een tweede verblijf in Blankenberge waar je kan ontspannen wanneer je maar wil? Dat is Sea Garden Village. Nergens kan je een meer gezellige woningin Blankenberge kopen. De sobere villastijl sluit mooi aan bij het authentieke kloppende hart van de binnenstad. Bovendien geniet je van een zonnig terras en een fraaie tuin.

De ligging is een troef bij deze studio! Rustig en een steenworp van het hart van Blankenberge verwijderd. Op de zonnigste zomerdag stap je van je tweede verblijf op minder dan vijf minuten naar het strand. Slecht weer? Dan kan je in de nabije winkelstraten opwarmen met een lekkere wafel, of kiezen voor een gezellige shopdag. De studio bevindt zich ook op minder dan 5min stappen van het station van Blankenberge, waardoor het heel toegankelijk is met het openbaar vervoer.

Meer interessante panden voor u!

Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf met zuidgericht terras, aparte slaapkamer en dubbelbed op de zeedijk van Blankenberge
Blankenberge Verkocht
Investeer in een hotelkamer in het hartje van Blankenberge!