Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Deze stijlvolle tweepersoonsstudio bevindt zich op het tweede verdiep van het Sea Garden Village project.

Het station van Blankenberge bevindt zich op 100m van de studio en vormt een rechtstreekse verbinding met grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel. Een ideaal alternatief voor wanneer het Belgische zomerweer eens niet mee zit.
Net zoals bij elk goed vakantieappartement is het strand ook hier niet ver weg. De zeedijk en het strand van Blankenberge bevinden zich ook in de onmiddellijke omgeving van het appartement. Zo kunt u heerlijk genieten van een fris drankje in een van de 13 strandbars. Verder zijn ook de winkel- en wandelstraten slechts een steenworp van de studio verwijderd.

De studio beschikt over een moderne woonkamer met veel lichtinval en een open keuken. Verder beschikt de studio over een badkamer met ligbad/douche en een berging. De grootste troef is zonder twijfel het terras. Hier kunt u echt tot rust komen en genieten van de zonnige zomerdagen aan de kust.

Deze studio is ideaal als vakantiewoning of als investering aan zee voor vakantieverhuur!

Meer interessante panden voor u!

Blankenberge Verkocht
Investeer in een hotelkamer in het hartje van Blankenberge!
Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf met zuidgericht terras, aparte slaapkamer en dubbelbed op de zeedijk van Blankenberge