Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Dit instapklare appartement bevindt zich op de derde verdieping van het Ocean gebouw. Dit gebouw is gelegen op de Zeedijk van Blankenberge, tussen de jachthaven en het casino. Zowel de winkelstraten als het centrum van Blankenberge bevinden zich op wandelafstand van het appartement.

Dit vier persoonsappartement heeft een ruime living en een terras met zeezicht. Aansluitend aan de woonkamer bevindt er zich een ruime open keuken voorzien van alle nodige toestellen. Verder heeft men vanuit beide slaapkamers een rechtstreeks zeezicht. De master bedroom bevat ook nog eens een apart terras. De kleinere slaapkamer is perfect geschikt voor het plaatsen van een stapelbed.

U hoeft zich met dit appartement bovendien nooit meer zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats. De mogelijkheid bestaat om een ondergrondse staanplaats in het gebouw aan te kopen.

Deze eigendom op de zeedijk is een echte aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een hoofdverblijfplaats of een tweede verblijf om te genieten van zorgeloze vakanties aan de Belgische Kust!

Meer interessante panden voor u!

Blankenberge Verkocht
Vakantiesuite voor 5 personen met frontaal zeezicht, aparte slaapkamer en bewezen opbrengsten!