Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Volledig op maat ingericht appartement met 1 slpk in nieuwbouwresidentie! Zeer rustig gelegen net buiten het drukke stadscentrum, maar wel op wandelafstand van de winkelstraat of gemakkelijk bereikbaar met de tram.

De Woonkamer bevat een grote hoeveelheid lichtinval, wat het altijd zeer gezellig maakt. de zitruimte met zetel en poef zorgen verder voor alle mogelijke romantiek.
De Keuken en eetruimte zijn in dezelfde tinten grijs en zeer aantrekkelijk. in de keuken zijn alle toestellen aanwezig (combi oven, frigo, voorziening voor vaatwas, ...) de vloer is een semigrijze tegelvloer.

Ook de slaapkamer werd ingericht met oog voor detail en perfectie. Het zijn de kleine elementen zoals het bijzettafeltje die het doen. Via de slaapkamer is een directe doorgang naar de eerder kleine maar even mooie badkamer met douche en lavabo.

het toilet is apart van de badkame ren slaapkamer en daarenboven volledig betegelt voor een optimale hygiene.

van op het dakterras geniet u een overzicht over achterliggende wijken en groen. prachtig zicht met geruis van de zee op de achtergrond.

het gebouw is rustig gelegen op amper 25 m van de zee.

aankoop 35% goedkoper door aankoop erfpacht
100% eigenaar van het appartement MET notariële akte!

Meer interessante panden voor u!