Dit schitterende appartement is de perfecte investering voor wie op zoek is naar vaste inkomsten. Jaarlijks brengt dit appartement 7800 euro op. Dit schitterende appartement met 2 volwaardige en vooral ruime slaapkamers is een uitstekende uitvalsbasis voor een tweede verblijf of vaste woonst. Zo kan je genieten van een ruime keuken met aparte eethoek, een gezellige open woonkamer, 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer met apart toilet. Het zuidgericht zonneterras met een schitterend uitzicht op de architectuur van het nieuwe Oostende en terras aan het binnenplein met zicht op het zwembad krijg je er helemaal bij!

Residentie Zeezicht is gelegen achter de hoek van de Zeedijk in Mariakerke, Oostende. Deze buurt is in volle ontwikkeling en als het ware een nieuwe stadswijk in Oostende. Een uitstekende ligging dus in de populairste badstad van België. Dankzij deze uitstekende ligging heb je toegang tot enkele openbare parkings die zich vlakbij de residentie bevinden. De dichtsbijzijnde tramhalte is op wandelafstand bereikbaar, die zorgt voor een vlotte aansluiting met het station, het centrum van Oostende of naburige badsteden.

De prijs van dit appartement is bovendien inclusief 2 bergingen in het gebouw en er is ook de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen voor € 40 000 excl. notaris en registratiekosten.

Gegevens

Adres:Oostende
Referentie:TK/ZeeZ/K501
Vraagprijs:€ 345.000
Type:Appartement

Indeling

Slaapkamers:2
Badkamers:Ja
Toiletten:Ja
Woonkamer:Ja
Keuken:Ja
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:20120323-1075781-2-6
EPC index:189,00KWh/m²/jaar
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgevoelig:Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):A
Overstromingskans gebouw (G-score):A
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Downloads