Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Dit prachtig gerenoveerde 2-slaapkamer appartement bevindt zich op een unieke locatie in het centrum van Oostende. 50 meter wandelen en u bevindt zich op de Albert I-promenade. De promenade leidt u via veel gezellige restaurantjes tot de visserskaai. Aan de andere kant wandelt u de bruisende binnenstad van Oostende binnen.

Het appartement zelf is zeer recentelijk gerenoveerd en is perfect voor 4 personen. Het beschikt over een moderne en ruime living met veel lichtinval. Aansluitend aan de leefruimte is er een terras waar u kunt genieten van de frisse zeelucht en een prachtig lateraal zeezicht. Het appartement telt 2 volwaardige slaapkamers met elk hun eigen badkamer! Zo is er een badkamer met een volwaardig ligbad en eentje met een douche aanwezig.

Als laatste, maar zeker niet onbelangrijk is er nog een kelderberging met fietshaken inbegrepen in de prijs van het appartement!

Wilt u genieten van zorgeloze vakanties in een van de meest bruisende badsteden aan de Belgische Kust? Dan is dit appartement perfect voor u!