Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Dit mooi vakantieappartement is uitstekend gelegen op 50 meter van zeedijk van Oostende. Het appartement bevindt zich buiten het drukke centrum van de stad waardoor u in alle rust kunt genieten. indien u toch graag naar het centrum van Oostende gaat, dan bevindt de tramhalte zich op 200m of kunt 10min fietsen langs de dijk.

Momenteel is het appartement reeds verhuurd. Op deze manier heeft u meteen al opbrengsten bij uw aankoop.

Het appartement zelf is geschikt voor 4 personen. Het beschikt over een ruime living met veel lichtinval. Aansluitend aan de leefruimte is er een terras waar u kunt genieten van de frisse zeelucht. Verder is het appartement voorzien van 2 slaapkamers. De ene slaapkamer is voorzien van een dubbel bed en heeft aansluitend ook nog een terras. De tweede slaapkamer is momenteel voorzien van een stapelbed, maar hier kan nog een dubbel bed geplaatst worden. Verder beschikt het appartement ook nog over badkamer met douche en bad. Het appartement wordt niet bemeubeld verkocht.

Wilt u genieten van zorgeloze vakanties in een van de meest bruisende badsteden aan de Belgische Kust? Dan is dit appartement perfect voor u!