Op zoek naar de combinatie tussen zalig genieten aan de Belgische Kust en extra opbrengsten? Dan is Holiday Suites Westende zeker iets voor jou!

Dankzij het professionele team van Holiday Suites is dit een 100% zorgeloze investering. De professionele partner neemt alle zorgen uit handen. Verder zorgt de professionele uitbater ervoor dat jouw suite steeds verhuurd is wanneer je er zelf niet bent.

Het vakantieverblijf beschikt over een rulme living met een open keuken en eettafel. Aansluitend geniet je van een terras en tuintje waar je heerlijk kan genieten. Verder zijn er 2 slaapkamers aanwezig met elk een dubbelbed. Er bevindt zich ook nog een extra slaaphoek met een stapelbed in de suite.

De residentie Duinenzicht is gelegen op loopafstand van het strand en de gezellige boulevard van Westende. In de omgeving zijn er tal van leuke restaurants en cafés te vinden. Ook zijn er verschillende winkels waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. De suite bevindt zich op wandelafstand van het strand. Het is ook de ideale uitvalbasis om andere badsteden aan de kust te ontdekken. De tram brengt u in nog geen 20 minuten naar de naburige badstad Nieuwpoort.
Kortom, dit pareltje in residentie Duinenzicht is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust en een zorgeloze investering!

Gegevens

Adres:Vakantiestraat 3/HS123, Westende
Referentie:TK/HSW123
Vraagprijs:€ 259.500/totaal
Type:Appartement
Vraag meer info

Wettelijke informatie

Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld