Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Profiteer bij deze investering van de voordelen van de maritieme omgeving. Dankzij de vaste contracten die dit hotel heeft met verschillende havenbedrijven, bent u zeker dat er steeds een vaste bezetting is binnen het hotel. Bovendien wordt uw hotelsuite uitgebaat door een professioneel team in samenwerking met Accor, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardig, eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel.

Dit hotel situeert zich op wandelafstand van het centrum van Zeebrugge. Het is ook een perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze hotelsuite beschikt over een slaapkamer met dubbel bed, een badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. Daarnaast bevat deze suite ook een aparte kamer met een dubbel bed.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel bevinden zich nog in de groeifase.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de Kust!

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge Verkocht
Business flat met 2 aparte slaapkamers en slaaphoek in Holiday Suites Zeebrugge (6p)
Zeebrugge Verkocht
Business flat met 2 slaaphoeken in Holiday Suites Zeebrugge (6p)
Zeebrugge Verkocht
Business suite voor 6 personen in de haven van Zeebrugge