Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Sea Harbour is het ideale project voor wie op zoek is naar een opbrengsteneigendom met vaste inkomsten voor de komende 3 jaar. Het appartement zorgt voor 5100 euro opbrengst per jaar. Ideale voor wie op zoek is naar een zorgeloze investering in vastgoed zonder zonder en met vaste inkomsten.

Sea Harbour is een buitengewoon project gelegen in het hartje van Zeebrugge. Gekenmerkt door haar rust, authenticiteit en fascinerende bedrijvigheid, biedt Zeebrugge een unieke kustbeleving. Sea Harbour Residenties zorgt voor kwaliteitsvolle appartementen in het hartje van Zeebrugge, vlak bij de jachthaven.

Het appartement heeft een uiterst goede ligging tussen Blankenberge, Knokke & Brugge. Momenteel is Zeebrugge ook nog 1 van de rustigere badplaatsen aan de Belgische Kust. Hierdoor geniet je van pure rust en authenticiteit van deze badstad. Op culinair vlak is Zeebrugge de beste badstad aan de kust. Zo zijn er tal van lekker visrestaurants rondom de jachthaven en nergens anders in België kan je jou vis zo vers vinden als hier.

Zeebrugge is met andere woorden de ideale locatie voor wie wilt genieten van een zalig, rustig verblijf aan de Belgische Kust en zich culinair graag eens laat verwennen!

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge Verkocht
Praktische parkeerplaatsen te koop in hotel Ibis te Zeebrugge