Profiteer bij deze investering van de voordelen van de maritieme omgeving. Dankzij de vaste contracten die dit hotel heeft met verschillende havenbedrijven, bent u zeker dat er steeds een vaste bezetting is binnen het project en in uw business flat. Bovendien wordt uw Holiday Suite uitgebaat door een professioneel team, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Buiten het hoogseizoen kan u door een afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardig, eigendom en van de bijkomende faciliteiten van het hotel.

De Holiday Suites in Zeebrugge situeren zich midden in de maritieme omgeving van Zeebrugge. Dit is de perfecte verblijfplaats voor de vele expats die in de haven werken. De vaste contracten met de verschillende internationale bedrijven zorgen ervoor dat er steeds een vaste bezetting is. De suites bevinden zich bovendien op wandelafstand van het centrum. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze suite beschikt over een 2 slaapkamers met een dubbelbed en een slaaphoek met stapelbed, een badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. De kamer is verder ook uitgerust met wifi, een flatscreen tv en airconditioning. Het beschikt over een terras waar er genoten kan worden van een lekker ontbijt. Het complex zelf beschikt verder over verschillende faciliteiten. Zo is er voldoende parkeermogelijkheid, een buiten- en binnenzwembad, sauna, een restaurant en een bar. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de Kust!

Gegevens

Adres:Kustlaan 99-VT/338, Zeebrugge
Referentie:TK/III/HSZ/VT338
Vraagprijs:€ 240.000/totaal
Type:Appartement
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Woongebied
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Meer interessante panden voor u!