Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Wanneer u investeert in een studio bij Holiday Suites Zeebrugge hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Dit appartement beschikt over een ruime living met veel lichtinval en een open keuken. Aansluitend aan de woonruimte is er een terras. De ideale plaats voor een heerlijk ontbijt of om te genieten van de frisse zeelucht. Verder is dit appartement voorzien van een dubbelbed en een uitklapbaar zetelbed.

Dit appartement bevindt zich op wandelafstand van het strand. Het is de ideale uitvalbasis om andere badsteden aan de kust te ontdekken. De tram brengt u in minder dan 15 minuten naar naburige badsteden zoals Knokke-Heist en Blankenberge.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel bevinden zich nog in de groeifase.

Geniet zorgeloos van uw investering aan de Kust!

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge Verkocht
Business suite voor 6 personen in de haven van Zeebrugge