Investeren in een hotelkamer in het Ibis Styles betekent zorgeloos genieten van een extra inkomen. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Het ibis Styles Nieuwpoort ligt in Nieuwpoort, op slechts enkele kilometers afstand van het strand van Nieuwpoort. Het hotel beschikt over wellnessfaciliteiten, zoals een binnenbad, een sauna met infraroodverlichting en een hamam. WiFi is gratis in de openbare ruimtes en in alle kamers.

Het ibis Styles Nieuwpoort biedt klassieke en luxe tweepersoonskamers met 1 of 2 bedden, evenals familiekamers. De kamers hebben een eigen badkamer met een bad of een douche.

Het strand ligt op slechts 5 minuten rijden. Brugge ligt op 33 km van ibis Styles Nieuwpoort en Oostende is op 15 km afstand te vinden. De IJzertoren en het attractiepark Plopsaland liggen beide op 13 km van de accommodatie.

Gegevens

Adres:Brugse Steenweg 41/K122, Nieuwpoort
Referentie:TK/IBIS/K122
Vraagprijs:€ 159.000/totaal
Type:Hotel
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):  D
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Niet meegedeeld

Meer interessante panden voor u!

Nieuwpoort € 159 000
Pakket van 3 parkings te koop bij het Ibis Styles hotel in Nieuwpoort
Nieuwpoort € 159 000
Ibis Styles Nieuwpoort, de ideale combinatie tussen eigen gebruik en extra opbrengsten!