Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Wanneer u investeert in een hotelkamer in het Mercure hotel hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Het hotel bevindt zich op een toplocatie binnen deze bruisende badstad. Het strand, het casino als de winkelstraten bevinden zich op minder dan 250m van het hotel. Oostende heeft natuurlijk nog veel meer te bieden dan deze drie troeven. De badstad biedt talloze restaurants, bars en winkels aan alsook vele iconische hoogtepunten zoals de Sint Petrus kerk, Fort Napoleon en het Mercator schip. Al deze zaken bevinden zich op wandelafstand van het hotel. Het is de ideale locatie om te genieten van een vakantie aan de zee. Tevens bevindt de internationale luchthaven van Oostende zich op slechts 5 km van het hotel.

Het hotel beschikt over moderne, comfortabele kamers met koelkast, kluis, flatscreen tv, telefoon, koffie- en theefaciliteiten en airconditioning. Ons restaurant biedt een seizoensgebonden menu. Ontmoet vrienden, familie of collega's in onze loungebar. verder is er ook gratis wifi beschikbaar in het volledige hotel.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel bevinden zich nog in de groeifase.

Geniet zorgeloos van uw investering aan de Kust!


Meer interessante panden voor u!