Wanneer u investeert in een studio bij Holiday Suites Westende, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Het professionele team verzorgt de exploitatie van uw vakantiesuite. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het vakantiepark, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kunt u op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw eigen eigendom of een gelijkwaardige suite, volgens een vooraf afgesproken formule.

Deze suite is voorzien van een ruime en lichte living met een open keuken. In de living bevindt zich een zetelbed voor twee personen. Het terras grenzend aan de living biedt een aangename buitenruimte. Bovendien beschikt de studio over airconditioning en wifi voor extra comfort. Ook is de suite volledig aangepast aan de noden van mindervalide personen.

Gelegen in de residentie Duinenzicht, bevindt dit pareltje zich op loopafstand van het strand en de gezellige boulevard van Westende. In de nabije omgeving vindt u een verscheidenheid aan leuke restaurants, cafés en winkels voor uw dagelijkse behoeften. De strandligging en de nabijheid van de tramhalte maken het tevens gemakkelijk om andere badsteden aan de Belgische kust te verkennen, zoals het naburige Nieuwpoort, dat in minder dan 20 minuten met de tram te bereiken is.

Kortom, deze studio in residentie Duinenzicht biedt u niet alleen een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan de Belgische kust, maar ook een zorgeloze investering!

Gegevens

Adres:Vakantiestraat 3/HS139, Westende
Referentie:TK/HSW139
Vraagprijs:€ 100.000/totaal
Type:Studio
Vraag meer info

Wettelijke informatie

EPC certificaat nr:NVT
Stedenb. vergunning:Ja
Voorkooprecht:Neen
Verkavelingsvergunning van toepassing:Neen
Stedenb. bestemming:Andere
Overdruk solitaire vakantiewoningen
Dagvaarding:Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Overstromingsgebied:Geen afgebakende zones
Overstromingskans perceel (P-score):C
Overstromingskans gebouw (G-score):C
Erfgoed:Geen beschermd erfgoed

Meer interessante panden voor u!