Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Profiteer bij deze investering van de voordelen van de maritieme omgeving. Dankzij de vaste contracten die dit project heeft met verschillende havenbedrijven, bent u zeker dat er steeds een vaste bezetting is binnen het project en in uw suite.. Bovendien wordt uw Holiday Suite uitgebaat door een professioneel team, zodat u zich van niks hoeft aan te trekken. Bovendien kan u steeds zelf genieten van uw suite wanneer u maar wilt.

De Holiday Suites in Zeebrugge situeren midden in de maritieme omgeving van Zeebrugge. Dit is dus de perfecte verblijfplaats voor de vele expats die in de haven werken. De suites bevinden zich bovendien op wandelafstand van het centrum. Het is ook de perfecte uitvalbasis om de nabijgelegen badsteden te bezoeken. De tramhalte bevindt zich op 100m en deze brengt u in 10 minuten naar de badsteden Blankenberge en Knokke-Heist.

Deze suite beschikt over een 2 aparte slaapkamers met dubbel bed, een stapelbed in een slaaphoek, een badkamer uitgerust met een douche en een leefruimte met open keuken. De kamer is verder ook uitgerust met wifi, een flatscreen tv en airconditioning. Het beschikt over een terras waar er genoten kan worden van de frisse zeelucht.

Het complex zelf beschikt verder over verschillende faciliteiten. Zo is er voldoende parkeermogelijkheid, een buiten- en binnenzwembad, sauna, een restaurant en een bar. Ook zijn er verschillende vergaderzalen aanwezig.

Geniet zonder zorgen van uw investering aan de Kust!

Meer interessante panden voor u!

Zeebrugge Verkocht
Business suite voor 6 personen in de haven van Zeebrugge
Zeebrugge Verkocht
Business flat met 2 aparte slaapkamers en slaaphoek in Holiday Suites Zeebrugge (6p)