Profiteer mee van een uitgebreid netwerk om jouw pand te verkopen

 SBB immo verkoopt intussen al geruime tijd voornamelijk eigendommen met recht van erfpacht. Waar dit voor een klassiek vastgoedkantoor niet altijd een evident verhaal is, is dit voor SBB immo wel. Het kantoor onderscheidt zich ten opzichte van andere klassieke vastgoedkantoren door een uitgebreide knowhow en een uitzonderlijk ruim netwerk. Ontdek hieronder de verschillende partners waar Secured by Bricks mee samenwerkt om panden met erfpacht te herverkopen.
 
 
Alysee, Leisure properties
 
Alysee bouwt en verkoopt al decennialang investeringsvastgoed en tweede verblijven aan de Belgische kust. Zo heeft de ontwikkelaar de laatste 10 jaar meer dan 500 eigendommen verkocht met erfpacht, waaronder klassieke appartementen, hotelkamers, business suites, vakantieverblijven, parkings enzovoort. Dit voornamelijk op locaties zoals Zeebrugge, Oostende en Blankenberge. Door de nauwe samenwerking tussen Alysee en SBB Immo heeft het kantoor de mogelijkheid om bestaande eigenaars te contacteren van de Alysee projecten, om zo vastgoed met erfpacht op een efficiënte, vlotte en goede manier, soms zelfs off-market, door te verkopen. 
 
Yntro 
 
Sinds enkele jaren verkoopt SBB Immo meer en meer projecten van de Yntro-groep. Deze vastgoedinvesteringen, in Nieuwpoort en Westende, vallen vaak onder het Holiday Suites-merk qua professionele uitbating. 
 
Belgian Coast Hotels
 
Intussen heeft Belgian Coast Hotels al meer dan 10 hotels aan de Belgische kust in uitbating. Binnen deze hotels worden de hotelkamers, om een goede en duurzame werking van het hotel te garanderen, verkocht aan private investeerders met erfpacht. Door de nauwe samenwerking tussen BCH en Secured by Bricks, is er een mogelijkheid om de doorverkoop van hotelkamers van de BCH-groep te voorzien. Intussen kent SBB Immo reeds alle BCH-hotels, zijn er zo goed als overal enkele doorverkopen geweest, met een goede verstandhouding tot gevolg.
 
Holiday Suites
 
Ook met een andere exploitant van vastgoed in België, Holiday Suites, heeft Secured by Bricks intussen een goede verstandhouding opgebouwd. De vakantie- en businesssuites worden tot op heden verkocht aan particuliere investeerders die meer willen genieten van vakantie en intussen ook kunnen genieten van opbrengsten van verhuur, wanneer ze niet zelf aanwezig zijn in hun vakantie- of businessverblijf. Ook hier worden de suites verkocht met erfpacht, terug om de uitbating op lange termijn te kunnen garanderen. SBB Immo heeft op bijna elke locatie van Holiday Suites enkele doorverkopen gedaan in de laatste jaren, met tevreden nieuwe eigenaars en verkopers tot gevolg.
 
 
Nog steeds op zoek naar een interessante, rendabele investering in vastgoed? Of wil je zelf je eigendom verkopen via SBB Immo? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op deze pagina.