Secured by Bricks, jouw partner bij een verkoop met erfpacht

Wanneer je beslist om jouw eigendom te verkopen, heb je de keuze uit een hele resem aan immokantoren om een samenwerking mee op te starten. Wanneer je destijds hebt gekozen voor vastgoed met recht van erfpacht, is dit niet anders. Elk zichzelf respecterend vastgoedkantoor kan eigendommen verkopen met erfpacht. Toch kan SBB Immo bij de verkoop van vastgoed met erfpacht voor jou een meerwaarde betekenen ten opzichte van andere klassieke vastgoedkantoren. Waarom vraag je je dan af? Welnu, ontdek hier de voornaamste redenen waarom eigenaars-verkopers kiezen om samen te werken met Secured By Bricks.
 
Al 12 jaar ervaring in herverkoop van erfpacht
 
SBB Immo werd opgericht in 2010, het moment dat ook de eerste verkopen van vastgoed in België een feit werden met recht van erfpacht. Het idee dat veel makelaars toen nog niet wisten op welke manier deze panden moesten herverkocht worden, zorgde ervoor dat Secured by Bricks toen een pioniersrol had in de Belgische vastgoedsector. Je kan dus stellen dat het kantoor tot op heden nog steeds de referentie is om jouw pand te verkopen met erfpacht. Dankzij de jarenlange ervaring in het herverkopen van dit type vastgoed kan je steeds rekenen op een efficiënte, snelle en zorgeloze verkoop tegen de best mogelijke verkoopprijs.Correcte analyse van huidige markt
 
Dankzij de jarenlange ervaring kan Secured by Bricks de huidige vastgoedmarkt zeer goed inschatten. Waar een klassieke makelaar vaak een uitdaging ziet in de herverkoop van een pand met erfpacht en om die reden ook de verkoopprijs zal willen drukken, kiest SBB Immo ervoor om op een doordachte manier te werk te gaan en de vastgoedmarkt op een correcte manier te analyseren. Aangezien er jaarlijks tientallen panden opnieuw verkocht worden door SBB Immo, is het niet meer dan normaal om een correcte en marktconforme verkoopprijs te hanteren voor jouw eigendom.
 
 
Samenwerking en uitgebreid netwerk
 
SBB immo geniet al geruime tijd van een uitgebreid netwerk om jouw pand te verkopen. Aangezien het ontstaan is met als doel om vastgoed met erfpacht snel en efficiënt te kunnen verkopen, werd er ook voldoende marktonderzoek, research en uiteraard ook het nodige netwerk uitgebouwd om te zorgen voor een vlotte doorverkoop. Zo kan SBB Immo gebruik maken van de pool van bestaande eigenaars van 100-en appartementen die ooit al verkocht zijn met erfpacht, eigenaars van meer dan 12 hotels in België die per hotelkamer verkocht zijn en de eigenaars die reeds geïnvesteerd hebben bij onder andere Holiday Suites-projecten. Dit bij verschillende bouwheren en ontwikkelaars. Deze verschillende partners kennen intussen de manier van werken en het concept om zorgeloos te investeren in vastgoed, wat een vlotte doorverkoop vergemakkelijkt.
 
Interesse om jouw pand door te verkopen? 
Neem vrijblijvend contact op om kort kennis te maken met SBB Immo op deze pagina