Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Deze gemeubelde Holiday Suite bevindt zich op de Zeedijk van Blankenberge, tussen het casino en de jachthaven. Dankzij deze centrale ligging bevindt u zich binnen wandelafstand van zowel het centrum, als de wandel- en winkelstraten, het strand en het station.

Bij een investering bij Holiday Suites hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

De suite beschikt over een living met terras en een aparte slaaphoek met een dubbel bed. Verder is deze kamer voorzien van een badkamer met douche. Dit is een ideale investering voor koppels die buiten het seizoen ook eens willen genieten van hun investering aan

Meer interessante panden voor u!

Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf met zuidgericht terras, aparte slaapkamer en dubbelbed op de zeedijk van Blankenberge
Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf voor 2 personen op de Zeedijk van Blankenberge met zeezicht