Helaas, dit pand is verkocht

Indien je interesse hebt in een gelijkaardig pand, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons meest recente aanbod!

Schrijf je in

Bij een investering in een hotelkamer in het Mercure hotel Blankenberge hoeft u zich van niets aan te trekken. De uitbating van uw kamer wordt verzorgd door een professioneel team in samenwerking met Accor. Als vergoeding deelt u mee in de exploitatieopbrengsten van het hotel, die driemaandelijks worden uitbetaald. Buiten het hoogseizoen kan u door het toepassen van een vooraf afgesproken formule op geregelde tijdstippen zelf genieten van uw, of een gelijkwaardige, eigendom.

Hotel Mercure Blankenberge is uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Het bevindt zich op een steenworp van de winkel-wandelstraten en op loopafstand van het strand. Bovendien situeert het hotel zich net naast het station, dat een rechtstreekse verbinding voorziet naar grootsteden zoals Brugge, Gent en Brussel. Komt u met de auto? Dan beschikt u over parkeermogelijkheden net naast het hotel.

Alle kamers zijn voorzien van minibar, kluis, flatscreen-tv en telefoon, thee- en koffie faciliteiten, airconditioning. Verder beschikt dit hotel over een gezellige loungebar en een prachtig buitenzwembad op het dak van het gebouw.

De exploitatie van dit hotel is slechts een aantal jaar geleden begonnen. De rendementen en de opbrengsten van dit hotel zitten nog maar in de groeifase.

Geniet van een zorgeloze investering waar u van tijd tot tijd ook zelf van kunt genieten!

Meer interessante panden voor u!

Blankenberge Verkocht
Investeer in een hotelkamer in het hartje van Blankenberge!
Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf met zuidgericht terras, aparte slaapkamer en dubbelbed op de zeedijk van Blankenberge
Blankenberge Verkocht
Vakantieverblijf voor 2 personen op de Zeedijk van Blankenberge met zeezicht